Contactmomenten

 

We zullen tijdens het bewind regelmatig contact hebben, in ieder geval 1 keer per 2 maanden over het bewind en de voortgang van het ‘Plan van Aanpak’.

U kunt via mail of WhatsApp op elk moment van de dag met ons contact opnemen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren, in ieder geval binnen 2 werkdagen. Bij noodgevallen proberen we direct te reageren.

Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 – 14.00 uur.

 

Daarnaast krijgt u inloggegevens van ons systeem, zodat u op elk moment van de dag inzicht heeft in de mutaties van de beheerrekening en precies kunt zien wat er met uw geld gebeurt. Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie, dan zullen wij uiteraard uw vragen beantwoorden.

 

Mochten wij door omstandigheden tijdelijk niet in staat zijn uw bewind uit te voeren, zullen wij zorgen dat dit door een gekwalificeerde vervanger die door de rechtbank als professioneel bewindvoerder is benoemd, overgenomen wordt. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met Mevr. Marty Terneusen, eigenaar van Timmus Bewind, Postbus 288, 5480 AG  Schijndel, tel.nr. 06-37006536. Natuurlijk wordt u hiervan op de hoogte gesteld.